Ο Κόσμος αγαπάει 'SANTAS motorbike rentals'.


Η SANTAS motorbike rentals είναι μία από τις πιο έμπειρες εταιρείες στον χώρο των ενοικιάσεων μικρών οχημάτων στο νησί της Λευκάδας στην Δυτική Ελλάδα. Για πάνω απο 27 χρόνια έχουμε προσφέρει στους πελάτες μας πρώτης ποιότητας υπηρεσίες συνδυασμένες με ανταγωνιστικές τιμές.
Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην ενοικίαση Μοτοσικλετών, scooters, τετράτροχων και ποδηλάτων. Ο 2τροχος και τετράτροχος στόλος μας συντηρείται σε άριστη κατάσταση από εμπειρότατο προσωπικό μηχανικών, έτσι ώστε να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα οδηγικής απόλαυσης αλλά και ασφάλειας.
Σήμερα πολλοί πελάτες τουριστικών καταλυμάτων, ξενοδοχείων αλλά και ενοικιαζόμενων δωματίων της Λευκάδας, καθώς επίσης και tour operators απο την Ευρώπη, κάνουν χρήση των υπηρεσιών μας, γεγονός που αποδεικνύει την φήμη μας για τις καλές μας υπηρεσίες σε λογικές τιμές.Όλοι οι υπάλληλοι των σημείων διάθεσης μιλούν πολύ καλά Αγγλικά και Ιταλικά και είναι πρόθυμοι να σας παρέχουν οποιαδήποτε πληροφορία έτσι ώστε να κάνουν την διαμονή σας ευχάριστη. Και θα είναι στην διάθεση σας όλο το 24ωρο.

Επίσης παρέχουμε πλήρη οδική βοήθεια μέσω των οχημάτων μας, και άν υπάρξει κάποια σοβαρή βλάβη κινητήρα, θα σας αντικαταστήσουμε το όχημα σας με ένα αντίστοιχο ίδιας κατηγορίας (ή ακόμη και με κάποιο απο μεγαλύτερη κατηγορία) οπουδήποτε και είστε στο νησί.lefkada moto rental

Επιλέξτε μοτο

Suzuki DL650 V-strom
Suzuki DL650 V-strom Οι καλύτερες τιμές
Piaggio Beverly 350
Piaggio Beverly 350 Οι καλύτερες τιμές
Yamaha XT660
XT660 Οι καλύτερες τιμές
TGB BLADE 325
TGB BLADE 325 Οι καλύτερες τιμές